Boekingsinformatie hoger onderwijs

In onze wereld vol maatschappelijke uitdagingen, binnen en buiten de klas, willen wij graag toekomstige leerkrachten ondersteunen en versterken. Volgend academiejaar staan wij bij Studio Globo weer klaar om onze expertise met hen te delen.
Daarom willen we jouw studenten:

  • Positief leren omgaan met diversiteit en (on)gelijke kansen in elke klas
  • Hun blik op de wereld verruimen en hen enthousiast maken over hoe ze de wereld in klas brengen
  • Concrete werkvormen en leermiddelen interactief laten verkennen
  • Uitdagen om als persoon te groeien in betrokkenheid en solidariteit 

Een sterk belevingsmoment -in de vorm van een inleefatelier, buurtwandeling of rollenspel- maakt de studenten warm om te werken aan de wereld in de klas. Aanvullend bieden we verdiepende workshops aan, die we graag met je afstemmen, zodat ze perfect aansluiten bij jouw opleidingsonderdeel.

KIES DE VORMING DIE JE WIL VOLGEN

Ons programma duurt één dag.  Heb je een specifieke vraag, bel ons gerust op! Naast het aanbod in onze eigen locaties, hebben we ook een aanbod op jouw campus.
Per vorming houden we het maximum aantal deelnemers op 30 (voor de vorming ‘jonge kind’ is dit 25). Op die manier willen we een kwaliteitsvol vormingsaanbod garanderen, waarbij we rekening houden met het beschikbare personeel en de accommodatie.

Je kan de vormingsdag met je studenten voorbereiden aan de hand van onze visiebrochure ‘Voorbij de kleuren’ en het bijhorende serious game. De studenten krijgen ook een jaarabonnement op ons digitaal lesmagazine WaW, waarin ze bijna-maandelijks zowel inspirerende als kant-en-klare activiteiten vinden om hun lessen mondiaal te verrijken.

 

HOE BOEK JE EEN VORMING?
 

  • Bel voor 17 mei naar Carine Jespers op 02 526 10 92. (Na 20 mei start de boekingsperiode voor basisscholen en raakt onze kalender snel vol gepland)
  • In juni 2022 ontvang je een schriftelijke bevestiging van je boeking. Wil je op verschillende plaatsen een vorming boeken? Heb je algemene, inhoudelijke of praktische vragen? Bel of mail naar Carine Jespers, verantwoordelijke voor studentenvormingen, op 02 526 10 92 of carine.jespers@studioglobo.be.

 

PRIJS
 

Sinds september 2021 werken we bij Studio Globo met all-in-prijzen. Voor alle info omtrent de prijzen kan je terecht op onze website of bij Carine Jespers op 02 526 10 92 of via mail carine.jespers@studioglobo.be.

 

Wij kijken er alvast naar uit! Jullie hopelijk ook?