CAPTCHA

Boekingsinformatie hoger onderwijs

In onze wereld vol maatschappelijke uitdagingen, binnen en buiten de klas, willen wij graag toekomstige leerkrachten ondersteunen en versterken. Volgend academiejaar staan wij bij Studio Globo weer klaar om onze expertise met hen te delen.
Daarom willen we jouw studenten:

  • positief leren omgaan met diversiteit en (on)gelijke kansen in elke klas
  • hun blik op de wereld verruimen en hen enthousiast maken over hoe ze de wereld in klas brengen
  • concrete werkvormen en leermiddelen interactief laten verkennen
  • uitdagen om als persoon te groeien in betrokkenheid en solidariteit 

Een sterk belevingsmoment -in de vorm van een inleefatelier, buurtwandeling of rollenspel- maakt de studenten warm om te werken aan de wereld in de klas. Aanvullend bieden we verdiepende workshops aan, die we graag met je afstemmen, zodat ze perfect aansluiten bij jouw opleidingsonderdeel.

KIES DE VORMING DIE JE WIL VOLGEN

Ons programma duurt een halve of een hele dag. Het aanbod in onze verschillende educatieve centra vind je hier. Heb je een specifieke vraag, bel ons gerust! Naast het aanbod in onze eigen locaties hebben we ook een aanbod op jouw campus.

Per vorming houden we het maximale aantal deelnemers op 30. Op die manier willen we een kwaliteitsvol vormingsaanbod garanderen, waarbij we rekening houden met het beschikbare personeel en de accommodatie.

Je kan de vormingsdag met je studenten voorbereiden aan de hand van onze visiebrochure ‘Voorbij de kleuren’ en het bijbehorende serious game. De studenten krijgen ook informatie over ons digitaal lesmagazine WaW, waarin ze zowel inspirerende als kant-en-klare activiteiten vinden om hun lessen mondiaal te verrijken.

Alle info omtrent de prijzen vind je op www.studioglobo.be/hoger

 

HOE BOEK JE EEN VORMING?
 

Mail voor 22 mei 2023 naar het e-mailadres bij de gewenste locatie.

(Na 22 mei start de boekingsperiode voor basisscholen en raakt onze kalender snel vol.)

Locatie

 e-mailadres

Brussel

 eden.roberts@studioglobo.be

Roeselare

 joke.balcaen@studioglobo.be

Gent

 renilde.seyssens@studioglobo.be

Antwerpen

 elly.vanpraagh@studioglobo.be

Hasselt

 coroline.vanwijngaarden@studioglobo.beWil je op verschillende plaatsen een vorming boeken? Heb je algemene, inhoudelijke of praktische vragen? Bel of mail naar Carine Jespers, verantwoordelijke voor studentenvormingen, op 02 526 10 97 of carine.jespers@studioglobo.be.

 

PRIJS
 

Voor alle info omtrent de prijzen kan je terecht op onze website of bij Carine Jespers op 02 526 10 92 of via mail carine.jespers@studioglobo.be.

 

Wij kijken er alvast naar uit! Jullie hopelijk ook?