CAPTCHA
Afbeelding met link
Help de wereld van kinderen verruimen

Help de wereld van kinderen verruimen 

Studio Globo spant zich in om de wereld elke dag een beetje beter te maken. We geloven in de kracht van kinderen en jongeren om deze uitdaging mee aan te pakken. Daarom helpen we kinderen om de wereld te ontdekken, met open vizier. Dat is belangrijk om hen te laten uitgroeien tot kritische, ruimdenkende mensen. Studio Globo is daarvoor dé partner van scholen en leerkrachten. Hoe we dat doen? Bekijk deze boeiende videoverhalen. Wil jij bijdragen aan die missie? Dankzij jouw steun kunnen we blijven bouwen aan een betere wereld, voor ons en onze kinderen. Je kan een gift doen op het rekeningnummer BE56 0682 3525 0588 met de vermelding 'Gift'. Of je kan op de knop hieronder klikken. Vanaf 40 euro (op jaarbasis) ontvang je het jaar daarna een attest voor fiscale vrijstelling. De belastingaftrek voor giften bedraagt 45%.

Bedrag
€0,00 betaal jij.
€0,00 fiscaal voordeel.
Met €25 ...
Met €60 ...
Met €250 ...
Doneer

Word vrijwilliger

Voor Studio Globo zijn vrijwilligers onbetaalbaar. Doorheen de jaren bouwde Studio Globo een warme kern van vrijwilligers op. Zin in een nieuwe, verrijkende ervaring? Ons aanbod aan taken is op maat van jouw talent en voorkeur.

Wat houdt vrijwilliger zijn in? Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Zet zelf je fundraiser op!

Pensioen, geboorte, huwelijk, verjaardag: bij elke speciale gelegenheid horen cadeaus. Maar vaak hebben mensen het gevoel dat ze al genoeg hebben. En dat iemand anders misschien wel meer nood heeft aan ‘een cadeau’. Dan is het een goed idee om een fundraiser op te zetten voor een maatschappelijk doel.