blog Terug

Terug naar school: voor elk wat wils

Een nieuw schooljaar vol nieuwe kansen. Studio Globo helpt je graag om het hele jaar door de wereld naar je klas te brengen, afhankelijk van jouw ingesteldheid als leerkracht. Van een maandelijkse stroom lesmateriaal tot uitleenbare koffers voor specifieke momenten in het jaar. Van grootse acties één keer per jaar zoals Saved by the Bell tot projecten waar je weken aan kan werken. Van kant-en-klaar uitgewerkt materiaal tot meer inspirerende input waar je zelf nog alle kanten mee uit kan. Kortom: voor elk wat wils.

Een nieuw schooljaar vol nieuwe kansen. Studio Globo helpt je graag om het hele jaar door de wereld naar je klas te brengen, afhankelijk van jouw ingesteldheid als leerkracht. Van een maandelijkse stroom lesmateriaal tot uitleenbare koffers voor specifieke momenten in het jaar. Van grootse acties één keer per jaar zoals Saved by the Bell tot projecten waar je weken aan kan werken. Van kant-en-klaar uitgewerkt materiaal tot meer inspirerende input waar je zelf nog alle kanten mee uit kan. Kortom: voor elk wat wils, voor elk type leerkracht. 

Het vlijtige type 

Maakte je alle lesvoorbereidingen al begin juli? Ben je ingeschreven op elke nieuwsbrief die ook maar van ver of dicht iets met onderwijs te maken heeft? Steeds op de hoogte van elke trend in je vakgebied? Ben jij de leerkracht aan wie anderen komen vragen hoe ze iets moeten aanpakken? 

Werken aan de wereld in je klas? 

  • Jou hoeven we niet meer aan te porren. Jij hebt wellicht al een speelkoffer geboekt voor je themaweek in november, je hebt reeds een abonnement op ons maandelijks lesmagazine en je bent ongeduldig aan het wachten om met je school mee te doen aan Saved by the Bell. Goed bezig, doe zo voort. Je weet ons ongetwijfeld te vinden voor een vorming op maat of voor ander aanbod, ons telefoonnummer staat wellicht vooraan in je agenda. 
  • Als leerkracht in het secundair onderwijs heb je uiteraard je uitstap Brussel Beleven reeds geboekt en hou je onze actualessen nauw in het oog. Natuurlijk weet je ook al dat we nieuw aanbod hebben voor de eerste graad: Sporen van Kolonisatie

Het duurzame type 

Ben jij het soort leerkracht dat alle beurzen afschuimt voor een plezante aanbieding? Dat het gratis lesmateriaal overal op internet weet te vinden en Pinterest als homepagina heeft ingesteld? Je ruilt lesvoorbereidingen met collega’s? 

Werken aan de wereld in je klas? 

  • Geen zorgen, wij kunnen je ook enkele plezante aanbiedingen bezorgen. Ons SuperWereldTijdschrift 123 Piano kan je krijgen voor de spotprijs van 9 euro. Voor ons magazine WaW loopt er nog steeds een lanceringsactie, waarbij je het voordeligst bent als je samen met een collega abonneert. Maar wist je dat ook onze doe- en speelkoffers een goeie deal zijn?    
  • Beste leerkracht secundair, nu de maximumfactuur in het onderwijs een hot topic is, hoef ook jij niet ver meer te zoeken. Sla www.studioglobo.be op bij je favorieten, zo blijf je op de hoogte als we nieuwe actualessen lanceren. Trouwens, het lesmateriaal Sporen van Kolonisatie is geheel en volledig gratis te downloaden. Zeg het voort! 

Het praktische type

Elke dag is een geschenk en jij plukt ‘m wel als hij zich aandient? Je bent een vrijgevochten geest die zich niet in hokjes laat duwen? Eindtermen vind je lastige dingen waar je liever niet te lang over nadenkt? 

Werken aan de wereld in je klas? 

En meer

Wil je meer tips? Ben jij de eerste die het wil horen als we nieuw materiaal lanceren? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief

En scroll gerust nog eens verder door ons aanbod (voor kleuter, lager, secundair en hoger), want het nieuwe schooljaar biedt zoveel nieuwe kansen om je leerlingen te prikkelen met zinvol, interessant materiaal over diversiteit, gelijke kansen, armoede, … 

In de kijker: