CAPTCHA
Aanbod Terug
workshop

Kinderen veranderen de wereld

Het project “Kinderen veranderen de wereld” laat je klas kennismaken met Erika, Malala, Kesz, Baruani, Ruby, Chaeli, Francia en Felix. Zij hadden allemaal een wens voor de wereld en schoten dankzij hun talent, de hulp van anderen en hun kracht in actie om die wens te vervullen. Ze zetten samen heel wat veranderingen in gang: miljoenen bomen planten, kinderen uit een vluchtelingenkamp een stem geven … De leerlingen ontdekken tijdens deze workshop op een interactieve manier deze kinderen en hun bijzondere verhalen. 

Kinderen veranderen de wereld … Ook de leerlingen van jouw klas kunnen dat. Geïnspireerd door de bijzondere verhalen formuleren de leerlingen aan het einde van de workshop een wens. Gedurende de workshop hebben ze gezien hoe je zo een wens in een actie kunt omzetten. Nu is het aan hen: in de klas zullen ze samenwerken om acties uit te voeren aan de hand van een optionele nawerking. 

Het project omvat:

  • een leuke teaser om de klas vooraf warm te maken
  • een workshop met een interactieve vertelling die ingaat op een aantal changemakers die kinderen wil inspireren. De workshop is op maat van leerlingen van de derde graad. 
  • een (optionele) nawerking in de klas waarbij jullie zelf een actie op poten zetten

Praktisch

  • Scholen boeken de workshop voor € 110. Indien de factuur opgemaakt wordt voor een stad, gemeente, of andere instantie wordt er 21% btw aangerekend.
  • Gentse scholen kunnen de workshop gratis boeken zolang de voorraad strekt.

Alle info en documenten voor deze workshop vind je op de projectwebsite kvdw.studioglobo.be.

Reserv
Reservatie
Kinderen veranderen de wereld

Mail je vraag tot reservatie naar boekingen@studioglobo.be. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact op!

 

 
Kenmerken
lager, 3de graad
bij jou op school, andere