CAPTCHA

Inleeftraject De wereld in je klas: India

Op deze pagina krijg je specifieke informatie over het inleeftraject 'De wereld in je klas: India' voor het 5e en 6e leerjaar, zo ben je volledig geïnformeerd om je boeking te doen. Om in te schrijven heb je een unieke code nodig, die vind je in de e-mail die je school ontving. Code niet meteen gevonden? Of heb je nog andere vragen? Aarzel dan in geen geval om ons te contacteren via boekingen@studioglobo.be.

De inschrijving voor 'De wereld in je klas: India' is een educatief traject die verschillende stappen omvat:

Traject inleefatelier Studio Globo

VOORBEREIDENDE VORMINGSSESSIE VOOR DE LEERKRACHT

Omdat jij als leerkracht de drijvende kracht bent achter de voorbereiding en de nawerking van het inleefatelier, is het noodzakelijk om de vorming te  volgen. De vorming is een voorwaarde om met je klas te mogen deelnemen aan het inleefatelier. Alleen op die manier kunnen wij de kwaliteit van het project waarborgen. 

  • A-sessie: BASISVORMING voor leerkrachten die voor de eerste keer deelnemen aan het educatief project ‘De wereld in je klas: India’. In deze vorming leer je aan de slag te gaan met het lespakket en krijg je een heleboel ‘tips and tricks’ mee voor zowel de voorbereidingen in de klas als het bezoek aan het inleefatelier. Ook volgt een eerste kennismaking met het land India.
  • B-sessie: VERDIEPENDE vorming voor leerkrachten die reeds vertrouwd zijn met het project. Indeze sessie gaan we dieper in op de thema’s die aan bod komen in de lesmap en/of het inleefatelier.
  • C-sessie: VERBREDENDE vorming voor leerkrachten die reeds verschillende keren deelnamen aan hetzelfde inleefprogramma.

 

VOORBEREIDING EN NAWERKING IN DE KLAS

In de handleiding voor de leerkracht staan de voorbereiding en nawerking in de klas gedetailleerd beschreven. Hierbij maken we een tijdsinschatting van de nodige lesuren.
Om de lessen in de klas mogelijk te maken, voorzien we het nodige lesmateriaal. Dit bestaat uit:
1. Een handleiding voor de leerkracht
In de handleiding voor de leerkracht staan de voorbereiding en nawerking in de klas gedetailleerd beschreven. Hierbij maken we een tijdsinschatting van de nodige lesuren. 
2. Lesmateriaal per leerling
Om de lessen in de klas mogelijk te maken, voorzien we het nodige lesmateriaal. Hiervoor krijgen jullie voor elke leerling een leerlingenboekje. Deze kunnen meegenomen worden op een ABC-sessie op opgehaald/verzonden worden met het overige materiaal.:
3. Mediapakket
Het mediapakket bevat al het extra materiaal dat tijdens de lessen gebruikt wordt. Dit pakket wordt drie à vier weken op voorhand opgestuurd/door jou opgehaald.
4. Digitaal lesmateriaal

Het materiaal krijg je voor het bezoek aan ons project. De materialen kunnen meegenomen worden tijdens het vormingsmoment  of opgehaald worden in onze vestiging zelf. Indien je dat wenst, kan het materiaal ook enkele weken op voorhand naar je school verzonden worden (= € 40 incl. 21% btw). We vragen om het mediapakket en de lesmaterialen die je niet nodig had, op de dag van je bezoek terug mee naar Studio Globo te nemen.
 

ATELIERBEZOEK

Aantal deelnemers
Minimum 14 leerlingen, maximum 28 leerlingen.
Probeer klassen indien mogelijk te combineren en splits te grote klasgroepen op in 2 tijdens de inschrijving.

Aanvangsuur
Atelier in de voormiddag: 9u tot 12u
Atelier in de namiddag: 13u tot 16u

Picknick ter plaatse opeten is mogelijk, vermeld dit tijdens je boeking.

Extra begeleider
Bij het bezoek aan het inleefatelier is er naast de leerkracht ook nog een extra begeleider nodig (een ouder, een collega …). Hiervoor worden geen kosten aangerekend.

 

KOSTPRIJS EN ALGEMENE VOORWAARDEN

 We werken met all-in prijzen en maken hierbij een onderscheid tussen grote en kleine groepen. 

   

 

 


We maken een factuur op na afloop van het atelierbezoek. We vragen je om de facturen tijdig te betalen, zo voorkom je bijkomende kosten. De factuur wordt per mail opgestuurd naar het mailadres gebruikt bij de boeking. Je stuurt dit vervolgens zelf door naar de boekhouding op je school. Indien de factuur opgemaakt wordt voor een stad of gemeente, wordt er 21% btw aangerekend.

Kom je met meer of minder leerlingen dan gepland, dan laat je dit tot 48u voor de start van het atelier weten. In dat geval herrekenen we indien nodig de prijs naar het nieuwe aantal leerlingen (hoger of lager). Bij wijzigingen binnen de 48u voor de start of ter plaatse herrekenen we prijs enkel indien er een hogere prijs van toepassing is. 

Mocht de vastgelegde datum voor het inleefatelier niet meer passen in de planning van de school, kan je tot 28 augustus 2024 een andere datum vragen. Bij annulatie tot twee maanden voor de activiteit, wordt een administratiekost van € 100 aangerekend. Indien je binnen de twee maanden voor de inleefsessie annuleert wordt de integrale prijs zoals vermeld op de website aangerekend.

Je kan er voor kiezen om het mediapakket dat bij de inleefsessie hoort zelf op te komen halen of te laten verzenden. Voor de verzending rekenen we € 40, incl. 21% btw, aan. Je bezorgt dit na afloop van het inleefatelier terug aan Studio Globo, ten laatste twee weken na de activiteit. Bij latere terugzending rekenen we een vergoeding aan van € 150. Indien materiaal ontbreekt, beschadigd of verloren is, vragen we minimaal een forfaitaire vergoeding van € 250.

Je vindt alle verdere informatie terug in onze algemene voorwaarden.

 

ADRES INLEEFATELIER

Hugo Verrieststraat 22, 8800 Roeselare. Je kan ook een wegbeschrijving vinden op onze website.

Dankjewel voor de interesse in ons project. Heb je nog vragen of twijfels? Bel of mail ons!
Wij kijken er naar uit jullie te mogen ontvangen!