blog Terug
CAPTCHA

Ontdek de nieuwe WaW!

We hebben geweldig nieuws voor jou, want op 5 januari 2024 lanceerden wij de gratis nieuwe WaW voor leerkrachten lager onderwijs.

We zetten de voordelen even op een rijtje:

  • WaW wordt helemaal gratis. Je account blijft actief zolang jij het wilt. Je hoeft het dus niet elk jaar opnieuw te activeren. Handig, toch?
  • Ons WaW-archief wordt ruimer toegankelijk en met de handige zoekfunctie vind je zo de weg naar alweer een topactiviteit voor jouw klas!
  • Vier keer per jaar komt er een nieuw WaW-nummer naar je toe. In 2024 mag je themanummers over FEEST, TAAL, CHANGEMAKERS en WERELDKAARTEN verwachten!
  • De WaW-overzichtspagina krijgt een andere look-and-feel, zodat je in een oogopslag kan zien waar welk themanummer staat.

Geen wereldkalender meer in WaW

11.11.11 bedacht een nieuw concept voor de wereldkalender van 2024. Alle foto’s op de kalender brengen een vorm van activisme in beeld. Bijzonder pakkend en sterk, maar wij beoordeelden de kalender omwille van de thematiek als minder geschikt voor leerlingen van het lager onderwijs. In WaW zullen dus voor 2024 geen lessuggesties meer te vinden zijn bij de wereldkalender. 
Wil je graag een wereldkalender bestellen, dan kan dat via de webwinkel  van 11.11.11.
Liever een andere zinvolle kalender voor in de klas? De ‘Iedereen feest’-kalender van Orbit vzw vinden wij ook een aanrader. Hier te bestellen.