blog Terug
CAPTCHA

De boekingen voor volgend schooljaar gaan van start!

Momenteel bereiden we ons helemaal voor op een vlotte start van onze begeleide activiteiten vanaf september. We zijn positief ingesteld en kijken er zo hard naar uit om jullie weer te mogen ontvangen. Alvast even meegeven: mochten we omwille van de maatregelen toch niet kunnen begeleiden, dan annuleren we jouw boeking kosteloos (behalve voor reeds verzonden/gebruikte materialen). 

Hoger onderwijs

We starten traditiegetrouw met de boekingen van de vormingen voor de lerarenopleiding. Docenten die een vorming in de wacht willen slepen, kunnen tijdens de werkuren contact opnemen met de verantwoordelijke voor de vormingen, Carine Jespers (0495 30 23 58). Wie nog even wil snuisteren in het aanbod voor de hogeschool, bekijkt gerust nog eens deze overzichtsmail. Hogescholen hebben voorrang op de boekingen van het basisonderwijs tot en met woensdag 20 mei.

Basisonderwijs 

Voor de boekingen van het begeleide aanbod voor het basisonderwijs starten we dit jaar met een volledig vernieuwde procedure. Geen inbelmoment deze keer, wel een digitale boeking! We hopen hiermee jullie kostbare tijd niet al te veel in te nemen en duimen voor een uiterst vlot verloop. Alle info over de boekingen staat gebundeld in een brief die je rond 27 mei ontvangt op school. De datum waarop je kan boeken voor de inleefateliers en de buurtwandelingen verschilt voor jouw school. We maken een opdeling in verschillende categorieën: scholen die omwille van corona dit schooljaar niet konden komen, nieuwe scholen, en scholen die dit jaar al dan niet bij ons langskwamen. Iedere school ontvangt op zijn officiële schooladres een brief met alle concrete informatie en de unieke inschrijflink. Leerkrachten van wie we het e-mailadres kennen, zullen deze informatie ook via e-mail ontvangen. Wil je op voorhand nog even alle informatie op een rijtje zetten? Bekijk nog eens alle inleefateliers in ons aanbod. Wees goed voorbereid op het boekingsmoment: spreek af met collega’s wie de inschrijving regelt en bekijk op voorhand de planning van jouw school.

Secundair onderwijs 

De boekingen voor het aanbod van het secundair onderwijs zijn ook in volle voorbereiding. Bekijk het aanbod aan workshops. Meer informatie over de boekingen wordt naar iedere school gestuurd en zullen we ook op onze website en in e-Globo aankondigen.

Vragen? 

Zit je nog met een vraag voor, tijdens of na het boeken? Stuur dan zeker een mailtje naar boekingen@studioglobo.be. We contacteren je zo spoedig mogelijk. Voor dringende vragen vermeld je het best ook je telefoonnummer.

 
Trefwoorden