blog Terug
CAPTCHA

Aan de slag met de campagne van 11.11.11

Changemakers zijn sterke mensen en straffe organisaties die actie ondernemen. Overal in de wereld strijden ze voor beter. Voor mensenrechten, voor democratie, voor een planeet die blijft draaien. Broodnodig werk, dus. Daarom versterkt 11.11.11 hun inzet. 


Changemakers werken aan een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Maar het wordt hen moeilijk gemaakt. De vrijheid van meningsuiting staat op veel plaatsen onder druk en de coronacrisis legt de ongelijkheid in de wereld pijnlijk bloot. Onvoldoende of ontoegankelijke medische zorg, ontbrekende sociale bescherming en gemeenschappen verscheurd door conflict.
 

Meer over de campagne


Met dit thema aan de slag in de klas? 

Het oktobernummer van ons digitaal lesmagazine WaW staat in het teken van changemakers. We zetten kinderen centraal die aan verandering werken. De leerlingen van je klas leren verbanden zien en nadenken over wat ze zelf kunnen veranderen. 

Het beste nieuws? 11.11.11 trakteert op een WaW-jaarabonnement! Zo krijg je niet enkel dit nummer én het nummer van vorig jaar (ook over changemakers) ter beschikking, maar ontvang je het komende jaar nog meer mondiaal lesmateriaal om te werken aan de wereld in je klas. 

Hoe?
Stop via deze link een jaarabonnement in je winkelmandje. Bij het afrekenen vul je de kortingscode 11GEEFTWAW in. Zo betaal je niks voor het jaarabonnement. Tip: stop meteen ook een Wereldkalender (2021) in je mandje. Dankzij je jaarabonnement op WaW kan je maandelijks rekenen op een activiteit bij de foto van de maand! 


Meer materiaal om de campagne te vertalen naar de klas vind je op deze schoolpagina van 11.11.11.