blog Terug

De Warmste Week

Studio Globo is een van de goede doelen voor de Warmste Week. Wil je graag iets doen met je klas of je vrienden ten voordele van onze werking?

Hoe de Warmste Week in elkaar zit, hoeven we wellicht niet meer uit te leggen. Studio Globo is ook dit jaar een van de goede doelen waar je geld voor kan inzamelen of, nieuw dit jaar, vrijwilligerswerk voor kan doen. En dat willen we natuurlijk graag aanmoedigen! 

Wat kan je doen? 

Ook dit jaar is er speciaal voor scholen de Ketnet-Koekenbak. Je registreert je actie voor een goed doel - Studio Globo bijvoorbeeld - en stort de ingezamelde centjes. Omdat we je niet aan je lot willen overlaten, delen we met plezier enkele recepten voor koekjes! 

      1. kruidige Nan Khatai-koekjes uit India
      2. Mbouraké-balletjes uit Gambia 
      3. Peruviaanse empanadas 

De receptjes vind je onderaan dit artikel als bijlage. 

Ook andere acties ten voordele van onze werking zijn een schitterend idee. Doe gerust inspiratie op in deze lijst. Een actie ondernomen? Laat het ons ook weten, want via de communicatie van de Warmste Week krijgen wij niet alle informatie vanzelf door. 

En last but not least: een beetje tijd voorhanden? Wij zijn altijd dankbaar voor de steun en hulp van onze vrijwilligers. Meedoen op een Studio Globo-locatie in je buurt? Mail ons!