Wereldreis - oktober 2014

U bent hier

Wereldreis

Wereldreis - oktober 2014

Deze Wereldreis gaat over samenwerken in Myanmar. Nyaung is de centrale figuur. Ze woont in een huis op palen in het water. Ze gaat naar school in een boot. Haar verhaal en hoe je door samen te werken meer bereikt, lees je in de Wereldreis van oktober. De digitale aanvullingen op deze Wereldreis vind je onderaan bij 'bijhorend materiaal'. 

WAT IS WERELDREIS? 

Wereldreis is een mondiaal maandblad dat bij de Wereldkalender van 11.11.11 hoort. Elke maand zoomt Wereldreis in op een land en een thema, uitgewerkt per graad. In een handomdraai verrijk je je lessen met een wereldse toets. Elk jaar gaan we op bezoek in tien landen en bieden we een waaier aan thema's. Bij elk nummer horen digitale extra's, die je terugvindt bij de Wereldreis van de juiste maand. 

Wereldreis geeft je de kans om één lesuur per maand de wereld naar je klas te halen. Het draait telkens rond een centrale figuur die je leerlingen mee op sleeptouw neemt. Per graad zijn er apart uitgewerkte werkbladen. In Wereldreis staan leuke verhalen, oefeningen, liederen, recepten, knutseltips ... 

Ja, ik wil een abonnement! 

Bijhorend materiaal

Gerelateerde items

Achtergrondinformatie voor de leerkracht