Wereldreis - december 2014

U bent hier

Wereldreis

Wereldreis - december 2014

Deze Wereldreis gaat over Lixue, die in Noordoost-China woont, in de stad Harbin. Daar wordt jaarlijks het grootste sneeuw- en ijsfestival in zijn soort georganiseerd. Grote verlichte beelden sieren de avond. Meteen een aanzet om ook ons beeld over China (en over gelijk welk land) in vraag te stellen.

WAT IS WERELDREIS? 

Wereldreis is een mondiaal maandblad dat bij de Wereldkalender van 11.11.11 hoort. Elke maand zoomt Wereldreis in op een land en een thema, uitgewerkt per graad. In een handomdraai verrijk je je lessen met een wereldse toets. Elk jaar gaan we op bezoek in tien landen en bieden we een waaier aan thema's. Bij elk nummer horen digitale extra's, die je terugvindt bij de Wereldreis van de juiste maand. 

Wereldreis geeft je de kans om één lesuur per maand de wereld naar je klas te halen. Het draait telkens rond een centrale figuur die je leerlingen mee op sleeptouw neemt. Per graad zijn er apart uitgewerkte werkbladen. In Wereldreis staan leuke verhalen, oefeningen, liederen, recepten, knutseltips ... 

Abonneren kan per schooljaar of voor een kalenderjaar. 

JA, IK WIL EEN ABONNEMENT!

Bijhorend materiaal

Gerelateerde items