Contact

Sint-Niklaas

Mercatorstraat 81
9100 Sint-Niklaas
03 235 25 48

* verplichte velden

Met de trein, tram of te voet

Vanaf het station Sint-Niklaas is het ongeveer 5 minuten stappen naar Studio Globo Sint-Niklaas. Neem de hoofduitgang van het station. Steek het stationsplein over en ga rechtsaf. De eerste straat aan je linkerkant is de Mercatorstraat (zie gebouw ACLVB). Na 150 meter kruis je de Vermorgenstraat, stap verder rechtdoor. Zo'n 200 meter verder op de rechterkant vind je onze educatieve werking op het nummer 81. We delen de gebouwen met de ngo Solidagro.

Met de auto

Vanuit Antwerpen via E17

Verlaat de autosnelweg via de uitrit Sint-Niklaas centrum (uitrit 15). Rij tot de eerstvolgende rotonde en neem op de rotonde de eerste straat rechts (rechts voorsorteren; koningin Astridlaan). Rij vervolgens voorbij het eerste verkeerslicht en neem daarna de afslag rechts voor het spoorwegviaduct. Volg de richting centrum/station tot het eerste verkeerslicht en draai links in (Raapstraat). Neem de vierde straat rechts (Mercatorstraat) en je vindt ons op het nummer 81. 

Vanuit Gent via E17

Verlaat de autosnelweg via de laterale afrit Temse/Sint-Niklaas en neem de uitrit Sint-Niklaas centrum. Rij tot aan de eerstvolgende rotonde en volg de instructies zoals beschreven voor de richting Antwerpen. 

Vanuit Brussel via A12

Neem de uitrit Temse/Sint-Niklaas (N16) en rij door tot Temse (over de Scheldebrug) en vervolgens verder richting Sint-Niklaas. Kruis de E17 en rij verder richting Sint-Niklaas centrum tot de eerstvolgende rotonde. Volg dan de instructies zoals beschreven voor de richting Antwerpen.