Aanbod Secundair Onderwijs

Lesmateriaal

Voor wie graag zelf in de klas aan de slag gaat met mondiale thema’s, werkte Studio Globo kant-en-klaar lesmateriaal uit. Er is materiaal rond verschillende thema’s en alle materialen bevatten ondersteuning voor de leerkracht. 

Nascholing

Studio Globo heeft een uitgebreid nascholingsaanbod. Er zijn vormingen en nascholingen voor leerkrachten apart en voor schoolteams. De nascholing speelt in op actuele thema’s, nieuwe materialen en de realiteit van de school. 

Project

Tijdelijke of bijzondere projecten lopen over een langere tijd en spelen in op actuele thema’s. Samenwerking tussen scholen en uitwisseling tussen lectoren, leerkrachten en leerlingen staan centraal.

 

Workshop 

Studio Globo heeft een brede waaier aan workshops, die op jouw school of op verplaatsing gegeven worden. Elke workshop wordt interactief opgevat. In het secundair onderwijs bevatten de workshops telkens voer voor discussie, achtergrondinformatie, inspirerende oefeningen en interactief lesmateriaal. De workshops worden steeds door een professionele begeleider van Studio Globo gegeven op jouw school of op locatie.