Op maat

U bent hier

Nascholing

Op maat

Leerkrachten en studenten van de lerarenopleiding kunnen bij ons terecht voor een ruim nascholingsaanbod. We werken daarbij steeds praktijkgericht, vanuit concrete werkvormen of didactische materialen. Vanuit die praktijk geven we ook een stevig inhoudelijk kader mee. Nascholing volgen bij Studio Globo kan op diverse manieren:

Open aanbod

Voorlopig zijn er geen vormingen gepland. Hou deze pagina in de gaten. 

Nascholing op maat

Is je schoolteam, de groep zorgleerkrachten van je schoolgemeenschap of zijn de leerkrachten van een bepaalde graad op zoek naar een goede manier om ‘de wereld in de klas' te brengen? Of wil je weten hoe je op een positieve manier met de aanwezige diversiteit in klas of school omgaat? Dan kan je Studio Globo inschakelen voor bijvoorbeeld een pedagogische studiedag, een personeelsvergadering of om enkele keren mee te denken met je werkgroep. Deze nascholingen vinden plaats bij jou op school of in een van onze afdelingen, waar de inleefruimtes een duidelijke meerwaarde betekenen.

We werken een programma uit dat inspeelt op de concrete vraag van jouw school.

 

Info & reserveren

Bijhorend materiaal

Gerelateerde items

Achtergrondinformatie voor de leerkracht

Didactisch materiaal

Kenmerken

Trefwoorden 

Ons duurzaamheidsproject op school is nu ruimer gesitueerd en meer gedragen. Dat geeft een goed gevoel! Het hele traject was zeer concreet en leidde tot praktische stappen. 

Marleen De Sadeleer, IKSO Denderleeuw