India

Artikel

Studio Globo op Belmundo Gent

Artikel

Studio Globo op Belmundo Gent

Tijdens Belmundo ontwikkelen Gentse organisaties een maand lang tientallen activiteiten rond internationale solidariteit. Ook Studio Globo nam dit jaar deel met twee verschillende activiteiten. Centraal thema dit jaar was water, met als doel de Gentenaar een beter inzicht te geven in de wereldwijde waterproblematiek. 

Artikel

Workshop Indiakoffer

Artikel

Workshop Indiakoffer

Op woensdag 7 oktober waren leerkrachten van de lagere school samen met hun eigen kinderen welkom bij ons in Roeselare. Samen met de leerkrachten doorliepen we de Indiakoffer. Ze kregen meer info over hoe ze met de koffer een project rond India kunnen opzetten in het klas. Ondertussen gingen we creatief aan de slag met de kinderen. Zij maakten een lekker Indiaas hapje en drankje klaar dat we na afloop van de vorming samen met hun ouders verorberden! Superlekker! 

Artikel

Terugkomdag in Roeselare

Artikel

Terugkomdag in Roeselare

Onze afdeling in Roeselare hield een terugkomdag op 21 juni. Op die opendeurdag kunnen kinderen die al eens met hun klas het inleefatelier India of Achter de Muur bezochten, terugkomen met hun (groot)ouders, zusjes en broertjes, vrienden... Zo laten ze hun familie kennismaken met wat ze zelf ervaren hebben in het atelier. De foto's van de geslaagde namiddag vind je op onze facebookpagina.