Nieuws

Studio Globo doet mee

25-03-2015

Als we een menselijke toekomst willen voor iedereen, dan moet deze samenleving dringend anders. Duizenden burgers en organisaties trekken aan de bel onder de noemer Hart boven Hard. Op zondag 29 maart houden Hart boven Hard en Toute Autre Chose een grote parade. Ze verenigen iedereen die zich zorgen maakt over de marsrichting van het huidige beleid. Samen strijden we voor een gezonde en solidaire samenleving met gelijke kansen en zuurstof voor alle mensen. 

Studio Globo is ook bezorgd. Overal ter wereld neemt de ongelijkheid tussen arm en rijk toe, de aarde wordt kwetsbaarder, onze samenleving steeds meer divers. We willen een duurzame wereld met meer rechtvaardigheid en solidariteit. In de huidige beleidsplannen van de regering vinden we maar weinig maatregelen terug die daar werk van maken, en dat moet anders. Er is wel degelijk een alternatief!

Bekijk het filmpje. 

Praktische info

Wanneer: zondag 29 maart. De parade vertrekt om 13 u. aan station Brussel-Noord. Je vindt Studio Globo in blok 9 onder hartenwens 'Wees Wereldwijs'. De kleur van ons blok is blauw, dus kleed je in het blauw! 

Meer info: www.hartbovenhard.be