Nieuws

Ponyo in StudioSkoop

09-02-2016

Studio Globo en StudioSkoop slaan de handen in elkaar voor een reeks vertoningen van de film Ponyo. Tussen 9 en 27 maart kan je elke woensdag, zaterdag en zondag naar Ponyo gaan kijken. 

Op een steile rots boven de zee woont Sosuke, een jongetje van vijf jaar. Op een dag ontmoet hij in het water een goudvis met een meisjesgezicht. Het bijzondere visje, dat hij Ponyo noemt, is ontsnapt aan haar vader, een onderwatertovenaar. Ponyo wil graag een echt meisje worden. Maar als het visje dankzij magische druppels eenmaal handen en voeten krijgt, raakt het natuurlijke evenwicht tussen water en land verstoord en wordt de aarde getroffen door een gigantische storm… Alweer een fantasierijke parel van de onovertroffen Miyazaki (regisseur van o.a. Spirited Away). Nederlands gesproken, voor kinderen vanaf 6 jaar. 

Na de vertoning van zaterdag 12 maart geven we kinderen een creatieve verwerkingsactiviteit bij deze film (tot 18 uur). Die activiteit wordt begeleid door medewerkers van Studio Globo en heeft plaats in het filmcafé van StudioSkoop. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Inschrijven kan tot uiterlijk 6 maart.

Meer informatie

Inschrijven voor de workshop