Nieuws

Oproep!

13-10-2015

Studio Globo Sint-Niklaas organiseert op woensdagnamiddag 21 oktober een denkdag over het programma voor de derde graad lager onderwijs. Daarvoor zijn we op zoek naar leerkrachten die samen met ons willen brainstormen en hun ervaringen willen delen. 

Heb je dus in het verleden bij Bevrijde Wereld het programma 'Kleine Baobab' gevolgd? Dan nodigen we je graag uit op onze denkdag! 

Vorig jaar nam Studio Globo de werking van Baobab over. Tijdelijk was er geen aanbod voor de derde graad lager onderwijs. Daar brengen we binnenkort verandering in: we starten de werking voor de derde graad opnieuw op in het voorjaar van 2016. Het wordt een aangepast programma waarbij we samen met de leerlingen de buurt willen verkennen. Vanuit wat we daar zien, willen we linken leggen naar de grote geglobaliseerde wereld. 

Om onze ideeën verder uit te kunnen werken, hebben we jouw kennis en ervaring nodig! 

Kom dus naar onze denkdag op woensdagnamiddag 21 oktober, van 14 tot 16 uur. We stellen jou onze ideeën voor en we willen samen met jou nadenken over de mogelijke invulling en verdere uitwerking van het programma. 

Waar? Studio Globo Sint-Niklaas 

Kan je erbij zijn? Geef ons een seintje. Dan zorgen we dat de thee en het bissap klaarstaan!