Nieuws

Feest mee voor 50 jaar 11.11.11

07-09-2016

11.11.11 bestaat 50 jaar en viert dat op zaterdag 24 september 2016 in De Hallen van Schaarbeek. Op het programma: inspiratie, muziek en fun. Studio Globo is lid van de 11.11.11-koepel en feest met plezier mee! 

Programma

 • 15u00 - Deuren open
 • 15u30 - Inspirerende getuigenissen, felicitaties en uitdagingen
  Jan Pronk, voormalig minister ontwikkelingssamenwerking (Nederland)
  Pierre Claver Mbonimpa (Burundi)
  Sely Martini (Indonesië)
  Joseph Cherubin (Dominicaanse Republiek)
  Bogdan Vanden Berghe en Jos Geysels ( resp. Directeur en Voorzitter van 11.11.11)
  Presentatie Friedl’ Lesage
 • 17u30 - Food, fun, info
 • 18u00 - Het Zuiden aan het woord
  Met Sely Martini (Indonesië); Joseph Cherubin (Dominicaanse Republiek); Carolina Valladares (Ecuador) en Gie Goris, MO*
 • 19u00 - Concert Zap Mama & Fredy Massamba
 • 20u30 - Party met GROOVALICIOUS en Orchestre International du VETEX

Praktisch 

De Hallen van Schaarbeek liggen op wandelafstand van het treinstation Brussel-Noord. Een aantal steden met minder evidente treinverbindingen naar Brussel, zijn opgenomen in ons busschema.

Dit zijn: Aarschot – Beernem - Brasschaat - Dendermonde - Diksmuide - Hasselt – Hoogstraten – Lokeren - Lummen  – Oudenaarde - Peer  - Roeselare - Turnhout – Willebroek-  Zoersel.

We zorgen ervoor dat alle bussen tijdig toekomen voor het namiddagprogramma. Na het optreden van Zap Mama vetrekken de bussen uit Brussel.

Een heen en terugrit kost €11/persoon. Heb je hiervoor interesse, geef het zeker aan bij inschrijving zodat we je op de hoogte kunnen houden van het exacte vertrekuur/plaats.

Kinderprogramma

Voor de kinderen tussen 6 en 12 jaar is er een apart kinderprogramma tussen 15u en 17u30. We weten graag hoeveel kinderen we kunnen verwachten. 

Vertaling

Een aantal toespraken gaan door in het Engels of Frans. We voorzien vertaling naar het Nederlands, indien dit aangegeven is bij inschrijving.

Toegangsprijs

Deelname is gratis indien je het namiddagprogramma volgt. Kom je enkel voor het concert vanaf 19u dus, dan betaal je 8 euro.

Meer info