Wereldreis - september 2017

Se encuentra usted aquí

Wereldreis

Wereldreis - september 2017

Oleg woont in Rusland. Als Nenets migreert hij samen met zijn familie en hun rendieren. Oleg wil dit later ook blijven doen. Maar zal dit wel lukken? En kan zijn broer die verder studeert hem daarbij helpen?

Dit nummer past binnen de campagne van 11.11.11 over migratie. Daarom kan je dit nummer uitzonderlijk apart bestellen via de webshop van 11.11.11. (scroll naar het onderdeeltje 'onderwijs').  

WAT IS WERELDREIS?  

Wereldreis is een mondiaal maandblad dat bij de Wereldkalender van 11.11.11 hoort. Elke maand zoomt Wereldreis in op een land en een thema, uitgewerkt per graad. In een handomdraai verrijk je je lessen met een wereldse toets. Elk jaar gaan we op bezoek in verschillende landen en bieden we een waaier aan thema's. Bij elk nummer horen digitale extra's, die je terugvindt bij de Wereldreis van de juiste maand. 

Wereldreis geeft je de kans om één lesuur per maand de wereld naar je klas te halen. Het draait telkens rond een centrale figuur die je leerlingen mee op sleeptouw neemt. Per graad zijn er apart uitgewerkte werkbladen. In Wereldreis staan leuke verhalen, oefeningen, liederen, recepten, knutseltips ...  

Wereldreis verschijnt niet in juli-augustus. Abonneren kan per schooljaar of per kalenderjaar. 

JA, IK WIL EEN ABONNEMENT! 

 

Bijhorend materiaal

Gerelateerde items

Achtergrondinformatie voor de leerkracht