Lente

Se encuentra usted aquí

WaW

Lente

De lente is het seizoen waarin nieuw leven ontluikt. Elke mens met een hart draagt zorg voor jonge dieren, kleine bomen, kinderen. Jong leven kan wel wat extra zorg gebruiken, een duwtje in de rug. In dit nummer nemen we duurzaamheid en zorg voor de natuur op school onder de loep. Naar goede gewoonte maken we de link met de wereld. 

HÉ ABONNEE!  

Hoe waw vind jij WaW?

-----> Neem deel aan onze korte enquête <------

Dit is het vijfde nummer in de eerste jaargang van WaW. We zijn erg benieuwd naar wat jij ervan vindt. Voldoet het aan je verwachtingen? Hoe gebruik je het in de klas? Wat vind je goed en minder goed? 

Aan de hand van de resultaten, kunnen wij ons materiaal bijsturen naar jullie verwachtingen en wensen. Dus niet twijfelen, gewoon even doen! In ruil sturen we je een flinke dosis virtuele dankbaarheid én een nog betere WaW in de toekomst! 

IN DIT NUMMER

Twee activiteiten per graad, een activiteit bij de Wereldkalenderfoto van mei, een klasposter met duurzame tips, een interview met Bart over zijn 'groene' school.
Rubrieken: babbelbox, gids in de webjungle, doe-het-zelf.  

Alle documenten staan per graad opgesplitst (zie onder) en we hebben telkens de eindtermen en leerplandoelen erbij opgelijst. 

MEER WETEN OVER WAW

ABONNEREN OP WAW


COLOFON

Werkten mee aan dit nummer: Valerie Descheemaecker, Maaike Noyez, Tinneke Leemans, Jolien Bellefroid, Elly Van Praagh, Heleen Debel, Sien Pieters, Tine Lassuyt, Geert Van Malderen, de leerkrachten van Basisschool Atheneum te Dendermonde, Bart Van Hee (leerkracht Klavertje Vier in Nevele), Ineke Volders, het Instituut voor Natuurwetenschappen in Brussel.

Eindredactie: Geert Van Malderen

Bijhorend materiaal

Gerelateerde items

Achtergrondinformatie voor de leerkracht

Didactisch materiaal