Nieuws

Geniet jij ook zo van de eerste lentezon? Wij wel. Het doet meteen ook onze handen kriebelen: verven, poetsen, naaien, opruimen, …Het liefst zouden we alles tegelijk doen.Daarom deze warme oproep:Heb jij donderdag 6 juni tijd en zin om ons een handje te helpen?We starten om 9.00u en ronden af rond 16.00u. Uiteraard geen probleem als je eerder stopt of later start.Waar? Studio Globo Hasselt, Schoolstraat 40, Hasselt. 
Horen we daar een diepe zucht omdat moederdag/vaderdag er opnieuw aankomt? Zoek je inspiratie voor niet-traditionele gezinnen? Wij maakten van WaW (ons digitaal magazine) in april een speciale editie rond moeders en vaders. Daaruit geven we je nu een activiteit cadeau: een hele reeks gedichten die je kan gebruiken voor allerhande gezinssituaties. Graag gedaan! ;-)
De buurtwandeling in Roeselare kreeg, net als ons decor in het inleefatelier Achter de Muur, een make-over. Voortaan lassen we enkele nieuwe haltes in tijdens de wandeling.
Op het wijkfeest in onze Kuregemse buurt hadden we een badgemaker mee, waar kinderen een eigen ontwerp mee konden fabriceren. Een toffe dag die ons trots maakt om in deze buurt te mogen werken.
Benieuwd naar wat er gebeurt in ons gloednieuw inleefatelier 'Expeditie WareWare'? Kijk eens mee door de ogen van de kinderen, in een spannend vervolgverhaal.

Páginas