Nieuws

20-11-19
Studio Globo is een van de goede doelen voor de Warmste Week. Wil je graag iets doen met je klas of je vrienden ten voordele van onze werking?
De werken in ons Congo-inleefatelier vorderen goed. Momenteel zoeken we een hele resem spullen om het decor aan te kleden. Van constructiehout over parasols en TV's tot plastic servies. Je kan de lijst hieronder downloaden. Heb je iets te geef? Laat het weten aan Jean, hij zal verder met jou afspreken. 
Bij Studio Globo kan je maar liefst twaalf verschillende doe-, ontdek en speelkoffers ontlenen. Elke koffer bevat authentieke voorwerpen, kleding, instrumenten, beeldmateriaal, ingrediënten, recepten, speelgoed, poppen … waarmee je een andere cultuur tot leven kan brengen in je klas.
Voorleesweek 2019. Een veelheid aan voorleesrituelen, een veelheid aan verhalen. Wij zetten onze favorieten voor jou op een rijtje.
De campagne van 11.11.11 focust dit jaar op changemakers: mensen die door hun actie of idee een verschil maken voor hun eigen leefwereld of voor de wereld rondom. Soms komt daar heel wat moed of risico bij kijken. Al die changemakers streven naar een duurzame toekomst waarin iedereen een plaats krijgt.

Pages